Yüksel'den hal esnafına ziyaret

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Ziyarette esnafın talep ve beklentilerini dinleyen Yüksel, Süleymanpaşa B

GÜNDEM 24.11.2020 17:50:00 0
Yüksel

 

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın da eşlik etti.

 

AŞEVİ BİNASINI DA ZİYARET ETTİLER

 

Esnafla karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Yüksel ve Kayın, daha sonra Süleymanpaşa Belediyesi Op. Dr. Adem Dalgıç Aşevi’ni ziyaret etti. Yüksel, Kayın’a Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sosyal hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulunarak yeni aşevi binasını gezdirdi. Yüksel, ayrıca Kayın’a kapalı pazaryerleri ile ilgili de bilgi verdi.

 

“HAYIRLI VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİK”

 

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Tekirdağ Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Sayın Sami Kayın ile birlikte, Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halini ziyaret ederek, esnafımızla buluştuk. Sohbet ederek talep ve beklentilerini değerlendirdiğimiz hal esnafımızla, hayırlı ve bereketli kazançlar diledik. Daha sonra Süleymanpaşa Belediyesi Aşevimizi ziyaret ederek, yürüttüğümüz çalışmalara ilişkin bilgi verdiğimiz kıymetli başkanımızla, fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA