Ziraat Fakültesi'nin Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi 2020-2021 Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda sunum yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen Arat, 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen Ziraat Fak

GÜNDEM 23.11.2020 17:14:00 0
Ziraat Fakültesi

 

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in katılımıyla online olarak yapılan toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen Arat, Genel Sekreter Murat Kâmil Tırpancı, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları ve Ziraat Fakültesi akademik üyeleri katıldı.

 

EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİ AKTARILDI

Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda ilk olarak Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen Arat akademik yıl değerlendirilmesi, eğitim-öğretim faaliyetleri ve idari faaliyetler hakkında bir sunum yaptı. Dekan Prof. Dr. Sezen Arat sunumunda, 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilen Ziraat Fakültesi akademik ve idari faaliyetleri ile ZİRAATBİYOTEK ve Fakülte Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği kapsamındaki faaliyetler hakkında detaylı bilgiler aktardı.

 

“ÇOK DEĞERLİ BİR FAKÜLTE”

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Ziraat Fakültesi 2020-2021 Akademik Kurul Toplantısı’nda gerçekleştirdiği konuşmasında, Ziraat Fakültesi’nin Namık Kemal Üniversitesi’nin kurucu ve değerli bir fakültesi olduğunu, çok değerli akademisyenlerin görev aldığını, ülkemize ve bilhassa Trakya Bölgesine tarımsal konularda önemli katkılarda bulunduğunu, örnek bilimsel faaliyetlerin gerçekleştirildiğini ifade etti. Şahin, tüm üniversite mensuplarının daha yoğun çalışarak projeler ile üniversite dışı kaynaklardan daha fazla pay alınmasına ve Q1-Q2 düzeyinde akademik yayınların arttırılmasına vurgu yaptı. Konuşmaların ardından Akademik Genel Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin ile öğretim elemanlarının karşılıklı görüş alışverişinde bulunması ile sürdü.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ