Başkan Ilık'tan Ankara çıkarması

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Ankara ziyaretleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'u ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal P

GÜNDEM 21.11.2020 11:22:00 0
Başkan Ilık

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile birlikte gerçekleştirdikleri Ankara ziyaretleri kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’u makamında ziyaret eden Başkan Ilık, Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’ı da makamında ziyaret ederek Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere Kırklareli’ndeki yatırım imkanlarından bahsetti.

 

“KIRKLARELİLERİN SELAMLARINI İLETTİM”

 

Ilık, “Ankara’ya gerçekleştirdiğim ziyaret kapsamında TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’u makamında ziyaret ederek Kırklarelili hemşehrilerimizin selamlarını ilettim. Bölgemiz ve Kırklareli’miz ile ilgili çeşitli konularda sohbetlerde bulunarak, görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

 

YATIRIM İMKANLARINDAN BAHSETTİ

 

KTSO Başkanı Soner Ilık, Ankara ziyaretleri kapsamında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar’ı da makamında ziyaret etti. Kırklareli’nde ekonominin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için her platformda başta Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Kırklareli’ndeki yatırım imkanlarını anlattıklarını ve olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Ilık, “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda ve etkinliklerde Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki yatırım imkanlarını, bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu anlatımlarımız sayesinde ilimize yatırım yapmak isteyenler bizleri ziyaret ederek bilgiler alıyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN