Melisa Sokak'ta 9 bin metrekarelik alan asfaltlanacak

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Melisa Sokak asfaltlanıyor. Sokakta yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alanın sıcak asfalt ile kaplanacaÄ?

GÜNDEM 20.11.2020 13:35:00 0
Melisa Sokak

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Melisa Sokak Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfaltlanıyor.

 

AKAY, ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

 Melisa Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Cumhuriyet Mahallemizde Melisa Sokak’ta sıcak asfalt çalışmalarımız başladı. Çalışmalar kapsamında Melisa Sokak’ta yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alanı sıcak asfalt ile kaplayacağız” ifadelerini kullandı.

 

BASKI BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI DA YAPILACAK

 

Melisa Sokak’taki çalışmaların ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan diğer sokaklarda da asfaltlama çalışmalarının başlayacağını kaydeden Başkan Akay, “Yaklaşık 3 gün sürecek Melisa Sokak’taki sıcak asfalt kaplama çalışmalarının ardından önümüzdeki haftada Cumhuriyet mahallemizde bulunan Çağlayan Sokak, Akhan Sokak, Emir Sokak, Moral Sokak, Subaşı Sokak ve Çaltı Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallemizde yaklaşık 30 bin metrekarelik bir alanı sıcak asfalt ile kaplamış olacağız. Ayrıca sıcak asfalt kaplaması yaptığımız sokaklarımızda yaklaşık 7 bin 750 metrekare de baskı beton kaldırım çalışmasını bitirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN