Yol yapım ve onarım çalışmalarını inceledi

Tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Güzel Tekirdağ'ımızın dört bir yanında hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Güzel Tekir

GÜNDEM 20.11.2020 10:50:00 0
Yol yapım ve onarım çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çorlu Orion Kavşağı ve Cemal Gürsel Bulvarı'nda yol yapım çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalar ile Muratlı Mustafa Kemal Bulvarı'nda kavşak düzenleme ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

 

YOL 6 ŞERİDE ÇIKARILACAK

 

Orion Kavşağı'nda vatandaşların ulaşımlarını rahat bir şekilde sürdürebilmeleri ve trafiğin rahatlatılması için şerit ilavesi ve gerekli düzenlemelerin yapıldığını, Cemal Gürsel Bulvarı'nda ise yağmursuyu kanalı ile birlikte 4 şeritli bölünmüş yol ve yolun her iki tarafına kaldırım yapıldığını belirten yetkililer, Ali Osman Çelebi Bulvarı'ndaki çalışmalar tamamlandığında yağmursuyu kanalı ile birlikte mevcut yolun, 4 şeritten 6 şeride çıkartılacağını belirtti.

 

“8 TON ASFALT SERİLMİŞ OLACAK”

 

Ayrıca yolun her iki tarafında park cepleri, kaldırım, bisiklet yolu ve yeşil alanların da olacağını dile getiren yetkililer, Muratlı Mustafa Kemal Bulvarı'nda devam eden kaldırım ve kavşak düzenleme çalışması kapsamında ise şuana kadar 4 bin ton sıcak asfalt serimi yapıldığını, 4 ton daha asfalt serileceğini belirtti.

 

“HİZMET VE YATIRIMLARA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çalışmaları inceleyerek teknik personellerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın dört bir yanında hizmet ve proje üretmeye devam ettiklerini belirtti. Albayrak, Tekirdağ’ı daha yaşanabilir bir kent yapma hedefiyle çıktıkları bu yolda vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak hizmet ve yatırımlara devam edeceklerini dile getirdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE