Bağışlanan giysi ve ayakkabılar çocuklara ulaştırılacak

Hayırseverler tarafından Süleymanpaşa Belediyesi'ne bağışlanan çocuk giysileri ve ayakkabılar, imkanı olmayan ailelerin çocuklarına ulaştırılacak.

GÜNDEM 19.11.2020 15:00:00 0
Bağışlanan giysi ve ayakkabılar çocuklara ulaştırılacak

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde, hayırsever vatandaşların destekleri ve belediye imkanları ile ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kurulan Hayır Çarşısı faaliyetlerini sürdürüyor.

 

“İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Koronavirüsü salgınının artış gösterdiği bugünlerde vatandaşların Hayır Çarşısı’na gelmek zorunda kalmamaları için ihtiyaçlarını Süleymanpaşa Belediyesi’ne ileten ailelerin talepleri evlerine kadar ulaştırılacağını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyemizin bünyesinde faaliyet gösteren Hayır Çarşısında, dar gelirli ailelerimizin çocukları ile öksüz ve yetim kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çağrı merkezini arayarak bildirmeleri halinde ekiplerimiz, çocuklarımızın kıyafetlerini bizzat teslim edecekler” dedi. Yüksel, kıyafet yardımı kampanyasına katkı sağlayan Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ve tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

 

TALEPLERİ EVLERİNE KADAR ULAŞTIRILACAK

 

Dar gelirli ailelerin, 0282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezini arayabileceklerini ifade eden yetkililer istenen bilgileri iletmeleri halinde taleplerinin evlerine kadar Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerince teslim edileceğini söyledi.

 

Haber / Ruşa ELMA