Kamil Koç, Kale Hat ile Trakya seferlerine başladı

Türkiye'nin önde gelen seyahat firmalarından Kamil Koç, Trakya bölgesinin köklü firması Kale Seyahat ile gücünü birleştirerek; Tekirdağ, Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Vize ve Saray gibi merkezlere seferler

GÜNDEM 18.11.2020 13:29:00 0
Kamil Koç, Kale Hat ile Trakya seferlerine başladı

 

 

Türkiye'nin dört bir yanını Trakya'ya bağladıklarını kaydeden firma yetkilileri, Tekirdağ, Çorlu, Vize, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’den İstanbul ve Anadolu’nun birçok iline karşılıklı seferler yapıldığını açıkladı. 

 

"AMACIMIZ HİZMET ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTMEK"

 

1975’ten bu yana Trakya’nın en büyük şehirlerini Türkiye’nin önemli noktalarına bağlayan köklü firma Kale Seyahat ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını kaydeden Kamil Koç firması yetkilileri, “Kale Hat” ile Trakya’ya hizmet vermeye başladıklarını kaydetti. Kamil Koç'un 94 yıllık köklü bir firma olduğunu ifade eden yetkililer, "Trakyalı yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Amacımız Kale Seyahat’in 45 yıldır bölge insanına sunduğu hizmeti, çıtayı daha da yükselterek devam ettirmek” dedi.

 

PROFESYONEL EKİP, KALİTELİ ARAÇ, KALİTELİ İKRAM

 

Hedeflerinin tüm Trakya’yı Türkiye’nin her bölgesine kaliteli, güvenli ve sağlıklı bir şekilde bağlamak olduğunu dile getiren Kale Seyahat yetkilileri de "Kale Seyahat’in Kamil Koç ile bir araya gelmesi sonrası bol çeşitli ve kaliteli ikramları kısa ve uzun hatlarımızda sunuyoruz. Gerek kaliteli araçlarımız ve gerekse profesyonel hostlarımızla seyahatlerinizde kendiniz güvenli hissedebileceğiniz yeni bir dönemin başlamasının mutluluğunu tüm misafirlerimizin de yaşamasını en içten dileklerimizle bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU