Yüksel: Ergene'yi çok özledim

Koronavirüs tedavisi devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tedavim şuanda normal odada devam ediyor. Normal odada bir süre daha oksijen tedavim devam edecek,

GÜNDEM 18.11.2020 12:08:00 0
Yüksel: Ergene

 

 

Geçtiğimiz ay önce koronavirüse yakalanan, durumunun kötüleşmesiyle tedavi gördüğü Çorlu Devlet Hastanesi’nden İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, durumunun iyiye gitmesiyle yoğun bakım ünitesinden normal servise alınmıştı.

 

“OKSİJEN TEDAVİM BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK”

 

Yaptığı paylaşım ile normal odada bir süre daha oksijen tedavisi göreceğini, daha sonra taburcu olacağını duyuran Başkan Yüksel, şu ifadeleri kullandı: “Koronavirüs nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavim geçtiğimiz günlerde tamamlanarak normal servise alındım. Tedavim şuanda normal odada devam ediyor. Ergene halkımı çok özledim. Ergene’nin cadde ve sokaklarını da çok özledim. Normal odada bir süre daha oksijen tedavim devam edecek, ardından da Allah’ın izniyle Ergene’ye görevimin başına geri döneceğim. Geçirmiş olduğum bu zor dönemde şahsıma destek olan Ergene Kaymakamımıza, Ergene Belediye Başkan Vekilime, başkan yardımcılarıma, meclis üyelerime, belediye personelime, mahalle muhtarlarıma, vefa grubumuza ve dualarını esirgemeyen Ergene halkıma teşekkür eder, hastalığım boyunca desteklerini esirgemeyen doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza, süreci baştan sona takip eden büyüklerimize, ilaç verilmesinde en büyük desteği olan milletvekilimiz Candan Yüceer’e ve tüm Tekirdağ Milletvekillerimize ayrı ayrı şükranlarımı sunarım”

 

Haber / Buse SERİN