Yüksel, kapalı pazar yerinde inceleme yaptı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sona yaklaşılan Yavuz Mahallesi Kapalı Pazar Yeri projesi ile ilgili çalışmaları inceledi. Yüksel, çalışmalar ile ilgili bilgi alarak çalışanlara kola

GÜNDEM 17.11.2020 14:26:00 0
Yüksel, kapalı pazar yerinde inceleme yaptı

 

 

Yüksel’e incelemelerinde geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Polat ile Muhammet Karaman ve Süleymanpaşa Pazarcılar Odası Başkanvekili Bekir Kaplan eşlik etti.

 

“BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞMEYE BAŞLADI”

 

İncelemelerin ardından açıklama yapan Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’nın ilk kapalı Pazar yeri olacak. Yavuz Mahallemizde yükselen, Pazartesi Pazarı Kapalı Pazar yeri projemizle birlikte, bölgenin çehresi iyiden iyiye değişmeye başladı. Aralıksız devam eden çalışmaları, AK Parti geçmiş dönem Tekirdağ Milletvekilimiz Metin Akgün, Belediye Meclis Üyelerimiz Muhammet Polat, Muhammet Karaman, Etüt Proje Müdürümüz Gülcan Erol ve Pazarcılar Odası Başkanvekilimiz Bekir Kaplan ile birlikte yerinde inceleyerek fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

“KISA SÜRE İÇİNDE TAMAMLANACAK”

 

Yüksel, “Şehrimize yakışır, vatandaşlarımızın ve pazarcı esnafımızın beklentisine cevap verecek niteliklere sahip olarak inşa ettiğimiz proje, şimdiden Süleymanpaşamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Yüksel, Pazartesi Pazarı Kapalı Pazar yeri projesi çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak tesisin vatandaşların ve pazarcı esnafının hizmetine açılacağını da sözlerine ekledi.

 

Haber / Ruşa ELMA