Başkan Çetin: Çok önemli bir ihtiyaç Kapaklı'ya kazandırıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şantiye alanı hazırlanan Yeni Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatını imzalayarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp SÃ

GÜNDEM 14.11.2020 11:10:00 0
Başkan Çetin: Çok önemli bir ihtiyaç Kapaklı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve protokol üyelerinin katılımıyla Ağustos ayında Tekirdağ Valiliği’nde hastane yeri devir teslim protokolü gerçekleştirilen Yeni Kapaklı Devlet Hastanesi’nin inşaat ruhsatı imzalandı.

 

“GÜZEL BİR ESERE İMZA ATIYORLAR”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen imza programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Hastanemizin ruhsatının imzalanmasını gerçekleştiriyoruz. 70 dönümlük bir arazi üzerinde kapalı alanı 20 bin metrekare olacak hastanemizin Kapaklı'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda ÇOSB Bölge Müdürlüğü nezdinde başkanımız Eyüp Sözdinler’in çok fazla emekleri var. Gerçekten önemli bir ihtiyacı Kapaklı'mıza kazandırdıkları için halkımız, bölgemiz ve ülkem adına kendilerine teşekkür ediyorum. Güzel bir esere imza atıyorlar. Hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

“KAPAKLI HALKIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de yaptığı konuşmada, “Başkanımız Mustafa Çetin’in katkıları, defalarca Ankara’ya gidip gelmeleriyle hastane konusunu sonunda çözüme kavuşturduk. Şantiye alanımızı hazırladık. İnşaat ruhsatımızı da başkanımızın elinden alıyoruz. Kapaklı halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Haber / Buse SERİN