ÇOSB'den ağaçlandırma seferberliğine destek

Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak 'Geleceğe Nefes' sloganıyla düzenlenen "Milli Ağaçlandırma Günü" etkinliği kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Kavakder

GÜNDEM 11.11.2020 17:13:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde ÇOSB Sağlık Bandı Ağaçlandırma Sahası’nda bulunan 10 bin 600 metrekarelik alana 350 adet fıstık çamı dikerek, ağaçlandırma seferberliğine destek oldu. Dün saat 13.00’da düzenlenen fidan dikim törenine; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, kamu kurumlarının müdürleri ve Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri katıldı.

 

 

“AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARIMIZ BUNUNLA SINIRLI DEĞİL”

 

ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, fidan dikim etkinliği ile ilgili, “Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla; Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katılımlarıyla düzenlenen etkinliğin bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Milli Ağaçlandırma Günü olan bu önemli günde, biz de 350 adet fıstık çamını toprakla buluşturduk. Bizim ağaçlandırmayla ilgili çalışmalarımız bunlarla sınırlı değil, bu tür çalışmalarımızı sürdürülebilirlik anlayışıyla sürekli olarak devam ettirmekteyiz” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Buse SERİN