11 ilçede toplanan yardımlar, İzmir'e gönderildi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 11 ilçeden hayırseverlerin desteğiyle toplanan, içerisinde insani yardım malzemeleri bulunan yardım TIR'ını Tekirdağ AFAD Lojistik Merkezi'nden İzmir'e uğurladı.

GÜNDEM 11.11.2020 14:31:00 0
11 ilçede toplanan yardımlar, İzmir

30 Ekim’de İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tekirdağ Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinasyonunda deprem bölgesine gönderilmek üzere 11 ilçeden 675 adet gıda paketi, bin 29 adet battaniye, bin paket çocuk bezi, 2 koli çocuk oyuncağı/kırtasiye ürünü ve çeşitli insani yardım malzemeleri toplandı.

 

“TÜM YARDIMSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 

Yardım TIR’ını uğurlama töreninde konuşan Vali Aziz Yıldırım “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yakın ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Oradaki mağdur olan vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını karşılayacakları malzemeler gönderiyoruz. Bunları bize temin eden bütün yardımseverlere teşekkür ediyorum. Allah kaza, bela vermesin sağlıcakla gidin inşallah” ifadelerini kullandı. Uğurlama törenine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, Tekirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İnci Turgut katıldı.

 

 

Haber / Buse SERİN