Çerkezköy'de 9.5 saatlik elektrik kesintisi

TREDAŞ İşletme Müdürlüğü, 9 Kasım Pazartesi ve 11 Kasım Çarşamba günü Çerkezköy'de bazı bölgelerde 9.5 saatlik planlı elektrik kesintilerinin yapılacağını duyurdu.

GÜNDEM 7.11.2020 08:20:00 0
Çerkezköy

TREDAŞ’tan yapılan duyuruya göre 9 Kasım Pazartesi günü planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Bağlık Mahallesi’nin bir bölümünde elektrik kesintisi olacak. 08.30 ile 18.00 saatleri arasında yapılacak olan planlı kesinti nedeniyle Bağlık Mahallesi’nin bir bölümüne (Şerifoğlu Sokak, Mahmutbey Sokak, Güneşli Sokak, Söğütlü Sokak’ın bir bölümü, Mimar Sinan Caddesi’nin bir bölümü, Fulya Sokak, Zeybek Sokak, Tevfik Fikret Caddesi’nin bir bölümü, Otoban Sokak’ın bir bölümü, Tolga Sokak, Bulvar Sokak, Alageyik Sokak, Bağatur Sokak, Özturan Petrol, Başakşehir Koleji) elektrik verilemeyecek.

 

1 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ

 

Aynı gün 08.30-09.30 saatleri arasında 1 saat süreyle Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin bir bölümünde de planlı elektrik kesintisi olacak. Kesintiden Narin Caddesi’nin bir bölümü, Kartal Sokak’ın bir bölümü, Adalet Sokak, Kuru Sokak, Mimar Sinan Caddesi’nin bir bölümü, Kozlucalı Sokak, Gezer Sokak, Karacan Sokak’ın bir bölümü, Öztrak Caddesi’nin küçük bir bölümü, Sarıgöl Sokak, Şişmanlar Sokak, Nurullah Narin İlköğretim Okulu, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı, Gazi Polis Karakolu, Halk Eğitimi Merkezi, Narin Bloklarının tamamı, Türk Tekstil Vakfı Teknik Eğitim Merkezi, Derin Sokak, Çamlıbel Sokak, Elçi Sokak, Papatya Sokak, Kıvrık Sokak’ın bir bölümü, Zambak Sokak, Defne Sokak, Dağlı Sokak ve KİPA etkilenecek.

 

GAZİ OSMAN PAŞA MAHALLESİ’NE 9.5 SAAT ELEKTRİK VERİLMEYECEK

 

11 Kasım Çarşamba günü de Gazi Osman Paşa Mahallesi’nin bir bölümünde 9.5 saatlik planlı elektrik kesintisi olacak. 08.30-18.00 saatleri arasındaki elektrik kesintisinden Gazi Osman Paşa Mahallesi’nin bir bölümü (Fatih Caddesi’nin bir bölümü, Sezer Sokak’ın bir bölümü, Konca Sokak, Kanburoğlu Sokak, Başarır Sokak, Kamburoğlu Sokak, İşlek Sokak, Gürsoy Sokak, Butçular Sokak, Sümbül Sokak be Barbaros Sokak’ın bir bölümü) etkilenecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU