Kapaklı Belediye Meclisi toplandı

Meclis Başkan Vekili İbrahim Aktürk başkanlığında yapılan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 2'nci oturumunda komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

GÜNDEM 6.11.2020 17:59:00 0
Kapaklı Belediye Meclisi toplandı

Karaağaç Mahallesi 141 ada 2 Parsel ve civarına ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu raporunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından sözleşmeli personel maaşı konulu yazı ise bakanlığın aldığı karara göre belirlenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporu da oy birliği ile kabul edildi.

 

10 YIL SÜRE İLE TESKİ’YE TAHSİS EDİLDİ

 

TESKİ’nin içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı işi kapsamında kullanması amacıyla mülkiyeti Kapaklı Belediyesi’ne ait Bahçeağıl Mahallesi 1798 parselin 700 metrekarelik kısmının TESKİ’ye 10 yıl süre ile bedelsiz tahsisine ilişkin komisyon raporunun oy birliği ile kabul edilmesinin ardından toplantı, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Karagöz Gölü Park alanlarının tahsis iptaline ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi ile devam etti. Daha önce büyükşehir belediyesine tahsis edilen alana millet bahçesi yapılacağından dolayı daha önce alınan tahsis kararı iptal edildi.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Karaağaç Mahallesi 293 ada 2 nolu parsel üzerindeki belediye hizmet binasının olduğu akanın belediye garajı olarak kullanılmak üzere Kapaklı Belediyesi’ne devredilmesi, Kapaklı Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalanması için belediye başkanına yetki verilmesi talebine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi. Emlak Müdürlüğü tarafından sunulan trampa ve belediye lehine oluşan bedel farkının belediyenin vergi dairesine olan borçlarına mahsup edilmesi talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.  Toplantının son gündem maddesinde ise Ankara ili Çankaya ilçesi Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi’nde bulunan taşınmazın devri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu görüşüldü. Söz konusu taşınmazın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bedelsiz devri komisyon raporu doğrultusunda oy birliğiyle karara bağlandı.

 

Haber / Buse SERİN