Kaymakam Abban: Hizmet etmek için buradayız

Çerkezköy Kasım Ayı Halk Toplantısı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yapıldı. Toplantıda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, "Sıkıntılarınızı, taleplerinizi çözmeye çal

GÜNDEM 5.11.2020 15:56:00 0
Kaymakam Abban: Hizmet etmek için buradayız

Toplantıya Kaymakam Atilla Selami Abban’ın yanı sıra; Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muteber Kuralay, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç ve Açık kapı personelleri katıldı. Toplantıda vatandaşların sorun ve önerileri dinlenerek, sorunların çözümü konusunda nelerin yapılabileceği vatandaşlara anlatıldı.

 

“TOPLUMUN TÜM KESİMİNE ULAŞABİLMEYİ AMAÇLIYORUZ”

 

Toplantıda konuşan Kaymakam Abban, “Bu toplantılar ile toplumun tüm kesimine ulaşabilmeyi ve sorunlara daha hızlı çözümler üretebilmeyi amaçlıyoruz. Sıkıntılarınızı, taleplerinizi çözmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar sıkıntılarınızı çözebilmeniz adına bir fırsat. Bizler devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Vatandaşlarımız düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza katılarak çözüme kavuşturamadıkları sıkıntılarını bizlere iletebilirler, bizlerde imkanlarımız elverdiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışırız” ifadelerini kullandı. Kaymakam Abban, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyma konusunda vatandaşların biraz daha hassasiyet göstermelerini isteyerek toplantıya katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ