Vali Yıldırım: Umut ışığı oldunuz

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST) katılan Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Hepinize teşekkür ediyorum. Tekirdağ'ımızın

GÜNDEM 2.11.2020 17:56:00 0
Vali Yıldırım: Umut ışığı oldunuz

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını arttırmak amacıyla düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılan Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerini, Okul Müdürü Mehmet Altınöz ve Danışman Öğretmen Hamit Bolat’ı ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ı Valilik Toplantı Salonu’nda kabul etti.

 

“GÜZEL BİR BAŞARI ELDE ETTİNİZ”

 

Öğrencilerin çok güzel bir başarı elde ettiğini kaydeden Vali Yıldırım, “Hepiniz tebrik ediyorum. Güzel bir başarı elde ettiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Tekirdağ’ımızın Malkara’mızın ismini duyurdunuz. Her şeyden önce insanımızın gönlüne ciddi anlamda bir umut ışığı oldunuz. Gelecek için heyecanlandırdınız bizi. Gençlerimiz var çok güzel şeyler üretebiliyorlar. Gençlerimize imkan sağlandığında ya da kendi imkanlarını kendileri oluşturduğunda çok daha güzel şeyler yapabilecekler diye ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

 

Vali Yıldırım, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 1.Liseler Arası İnsansız Hava Aracı (İHA) Proje Yarışması’nda Türkiye finallerinde Sabit kanat kategorisinde TÜBİTAK Mansiyon ödülünü (5000TL) kazanan Malkara Anadolu Lisesi öğrencileri (Albatros İHA Takımı) Arda Bekdüz, Hüseyin Kutsal Şen ve Berkay Kurt’u, Okul Müdürü Mehmet Altınöz ve Danışman Öğretmen Hamit Bolat’ı ve öğrencilerin ailelerini tebrik etti ve öğrencilere hediyeler verdi.

 

Haber / Buse SERİN