Yeni Revizyon İmar Planı onaylandı

Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni Revizyon İmar Planı onaylandı. Kırklareli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizin sektöründe öncü firmalarını lojistik anlamda, Hızl

GÜNDEM 2.11.2020 08:52:00 0
Yeni Revizyon İmar Planı onaylandı

Kırklareli Valiliği’nin açıklamasında, “Yeni imar planında Kırklareli OSB'de yapılaşma şartı olan KAKS (Emsal)= 1,00 (yüzde 100) oldu. Bu itibarla Kırklareli OSB katılımcıları önceki yapılaşma haklarına ilave olarak fazladan yüzde 30 imar hakkına sahip oldular” denildi.

 

“YATIRIM YAPMAYA DAVET EDİYORUZ”

 

Açıklamanın devamında, “Ayrıca Kırklareli OSB ile birlikte Kırklareli'mizin de önemli projelerinden olan ve ortak kullanım alanlarında yapılan yükseklik değerlerinin “OSB Uygulama Yönetmeliği” kapsamına yeniden düzenlenmesinin istisnası olarak, idari bina, kreş, kapalı spor salonu, yemekhane, erkek yurdu, kız yurdu, meslek lisesi, kongre merkezi, meslek yüksekokulu, otel, ticari birimler ve cami yapılarını içeren Kırklareli OSB Konseot Projesi doğrultusunda; 128 ada 3 nolu parsel olan İdari ve Sosyal Tesis Alanının yapılaşma koşulu “Emsal=1.00 ve Yükseklik en çok=30.00 metre” olarak imar planına işlenmiştir. Ülkemizin sektöründe öncü firmalarını lojistik anlamda, Hızlı Tren, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul Havalimanı ve Asyaport gibi kara, deniz ve hava ulaşımı ile büyük avantajları olan Kırklareli OSB’de yatırımlarda bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ