Nikah Salonu, Atatürk Kültür Merkezi'ne taşındı

Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu, Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'ndeki yeni yerine taşındı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Belediye binamızda bulunan nikah salonumuzu Atatürk Kültür Merkezi iç

GÜNDEM 2.11.2020 08:40:00 0
Nikah Salonu, Atatürk Kültür Merkezi

Kapaklı Belediyesi hizmet binası içerisinde hizmet veren Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu, Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’ne taşındı. Merkez içerisinde yapılan tadilat çalışmalarının ardından yeni bir görünüme kavuşan Nikah Salonu’nda ilk nikahlar kıyıldı.

 

“HERKESİN YAŞAMINDA ÖNEMLİ BİR YERİ VARDIR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Daha önce belediyemiz hizmet binasında hizmet veren nikah salonunun yeni yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkesin yaşamında nikah salonlarının önemli bir yeri vardır. Ya evlenmek, ya tanıklık yapmak, ya da gerçekleştirilen bir mutluluğa ortak olmak için, bu en güzel ve önemli günde bir araya gelinir. Belediye binamızda bulunan nikah salonumuzu Atatürk Kültür Merkezi içerisindeki yeni yerine taşıdık. Nikah Salonumuz bundan böyle daha ferah haliyle yeni mutluluklara ev sahipliği yapacak. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, çiftlerimize mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN