Cumhuriyetin 97'nci yılı için 97 yeni üye

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Cumhuriyetimizin 97'inci kuruluş yıldönümünde toplu üye katılım programı organize etti. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin AltÄ?

GÜNDEM 30.10.2020 11:50:00 0
Cumhuriyetin 97

Önceki gün saat 19.30’da parti binasında düzenlenen üye katılım programına İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilçe yönetimi ve yeni üyeler katıldı. 

 

“BU ETKİNLİĞİ GELİŞTİRMEK İÇİN 10 GÜNDÜR SAHADAYIZ”

 

Programda konuşan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Cumhuriyetimizin 97’nci kuruluş yıldönümünde bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Yaklaşık 10 gündür sahada bu etkinliği geliştirmek için uğraşıyoruz. Cumhuriyetin 97’nci kuruluş yıldönümüne yakışır en güzel ne olur diye düşündüğümüzde 97 yeni üye ile bir katılım yapma kararı aldık. Cumhuriyetimizi üyelik anlamında taçlandıralım istedik. İYİ Parti olarak, Genel başkanımızın 7 gün 24 saat uyumadan çalıştığı bir sistemle halka ulaşmaya, vatandaşa dokunmaya, dertlerini dinlemeye, seçimden seçime değil her dönem vatandaşın, halkın yanında olmaya gayret eden bir düzenle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

 

“BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLENİP BÜYÜYECEĞİZ”

 

Erseçkin, “Hafta içi, hafta sonu, gece gündüz gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya ve kendi parti politikalarımızı, partimizin vizyonunu, misyonunu, gelecek için hedeflediklerini, genel seçim sürecinde genel başkanımızı neden Cumhurbaşkanı yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Tabi bunun da sahada güzel karşılıklarını bulmaya başladık. İlçe başkanlığına başladığımız dönemde sayı henüz yüzleri bile yakalayamamışken şuanda ortalama binlere yaklaştığımız bir sürece geliyoruz. Artık biz kurduğumuz stantlarla, gittiğimiz ev toplantılarıyla, yaptığımız ev ziyaretleri ile artık yavaş yavaş toplu katılımlar, gruplar halinde üyeler yapmaya başladık. Bu akşamda bunu Cumhuriyetin 97’nci kuruluş yıldönümü anısına taçlandıralım istedik. Burada bulunan herkese İYİ Parti’ye gönül verdikleri ve bize üye oldukları için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte daha da güçlenip büyüyeceğiz. El birliği ile İYİ Parti Çerkezköy’deki başarıyı Tekirdağ’a, Tekirdağ’daki başarıyı da Türkiye’ye yaymaya planlıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin” şeklinde konuştu. 

 

MAHALLE BAŞKANI SEÇİLDİ 

 

Toplu üye katılım programının devamında, Yıldırım Beyazıt Mahalle Başkanı seçildi. Yıldırım Beyazıt Mahalle Başkanı seçilen Emrullah Kayın’a parti rozeti takan İlçe Başkanı Erseçkin, “Bizim Yıldırım Beyazıt Mahallemizde zaten bir ekibimiz var. Ama Yıldırım Beyazıt Mahallesi çok büyük bir mahalle. Bizim de en çok önemsediğimiz mahallelerden bir tanesi. Emrullah kardeşim bundan sonra Yıldırım Beyazıt Mahalle Başkanımız olarak bizlerle yoluna devam edecek. Bizler mahallemize gidip resmi bir mazbata da takdim etmek istiyoruz. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın Yıldırım Beyazıt Mahallesi 2’nci kısmının mahalle başkanı olarak sizin görevlendirmenizi yapacağız ve bu görevlendirmeden sonra da sizinle birlikte hem resmi hem gönüllü olarak yol yürüyeceğiz” dedi. Daha sonra partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı. 

 

Haber / Buse SERİN