Başkan Yüksel'den Kapaklı Belediyesi'ne destek çağrısı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile birlikte Köprübaşı mevkiinde kurulan Kızılay Mobil Kan Bağışı noktasına destek ziyaret

GÜNDEM 27.10.2020 14:58:00 0
Başkan Yüksel

Kan bağışı kampanyasına destek vererek vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtan Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kan bağışının önemi ve gerekliliğini anlattı.

 

“SALGIN ORTAMINDA KAN BAĞIŞ MİKTARLARI AZALDI”

 

Başkan Yüksel, Türk Kızılayı ve Süleymanpaşa Belediyesi işbirliği ile ilçede kan bağışı miktarını arttırmayı hedeflediklerini kaydederek, “Belediye personellerimiz de kampanyaya önemli destek verdi. Bağışlanan ve bağışlanacak olan kanların ihtiyaç sahiplerine şifa getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. “Süleymanpaşa Belediyemizde çalışan yaklaşık bin çalışanımıza bilgilendirme mesajı gönderdik” diyen Yüksel, “Sağ olsunlar, çalışma arkadaşlarımız ciddi bir destek verdiler ve vermeye devam ediyorlar. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Cengiz Günay da kendi üyelerini bilgilendirerek destek çağrısı yaptı. Salgın ortamında kan bağışı miktarları ister istemez azalmış oldu. Biz bu aradaki açığı kapatmak için belediyeler ve sivil toplum olarak hep birlikte Kızılay’a destek olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“SÜLEYMANPAŞA’DAKİ BİLİNCİ YAYMAK İSTİYORUZ”

 

“Süleymanpaşa’da yaşayan hemşehrilerimizin de duyarlı olacağına inanıyorum” diyen Yüksel, “Pazartesi’den Çarşamba’ya, haftada üç gün saat 19.00’a kadar devam edecek bu organizasyon. Unutmayalım ki bir ünite kanla birçok kişinin hayatı kurtulabilir. Süleymanpaşa’daki bu bilinci de bütün ilçelere yaymak istiyoruz. Keşan Belediyesinin bu konuda bize bir çağrısı olmuştu. Biz de Kapaklı Belediyesine bu kampanyaya destek olma çağrısı yapıyoruz. Şimdiden bu kampanyaya destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay da yaptığı açıklama ile kan bağışı kampanyasına destek çağrısında bulundu.

 

Haber / Yakup KARATEPE