Kaldırım, asfalt ve bordür seferberliği sürüyor

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ilçenin yollarını güvenli hale getirmek ve vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmet sunmak için başlatılan asfalt, kaldırım ve bordür seferberliği sürdüÄ

GÜNDEM 23.10.2020 16:26:00 0
Kaldırım, asfalt ve bordür seferberliği sürüyor

Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nin bir kısmı, Merih, Mercan ve Mutlu Sokak ile Cumhuriyet Mahallesi Ay, Dikici, Çelik, Yeşilova, Barbaros, Akşemsettin, Karagöz,  Ertürk ve Hazer Sokak’ta sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.


12 SOKAKTA ASFALT SERİMİ YAPILDI 


Başkan Çetin, “Atatürk Mahallesi Namık Kemal Caddesi’nin bir kısmında sıcak asfalt çalışmaları tamamlanırken, Mutlu Sokak’ta bin 280, Merih Sokak’ta 3 bin 326, Mercan Sokak’ta ise 570 metrekare sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde süren çalışmalar kapsamında ise Ay Sokak’ta bin 110, Dikici Sokak’ta 2 bin 130, Çelik Sokak’ta 755, Yeşilova Sokak’ta bin 270, Barbaros Sokak’ta bin 585, Akşemsettin Sokak’ta bin 230, Karagöz Sokak’ta 1380, Ertürk Sokak’ta 1370 ve Hazer Sokak’ta 819 metrekare sıcak asfalt serimi yapıldı” dedi. 

 


BORDÜR ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR


Çetin, “Kapaklı Belediyesi tarafından kentimizin yollarını daha güvenli hale getirmek ve vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak amacıyla başlatılan sıcak asfalt yol çalışmaları hızla sürerken, daha güvenli yaya ulaşımı için ise kaldırım ve bordür çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi Anafartalar Caddesi, Karaağaç Mahallesi Turgut Reis Caddesi, İsmetpaşa Mahallesi 38. Sokak ve Karaağaç Mahallesi 81. Sokak’ta eş zamanlı olarak kaldırım ve bordür çalışmaları sürdürülüyor” 


Haber / Yener AKBABA