Dünya Gazeteciler Günü'nde anlamlı ziyaret 

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği, 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek, günümüzü kutladılar.

GÜNDEM 22.10.2020 15:51:00 0
Dünya Gazeteciler Günü

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Genel Sekreteri Şengül Civan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün gazetemizi ziyaret ederek, 21 Ekim Dünya Gazeteciler günümüzü kutladı. Civan, ziyarette dernek üyelerinin hazırlamış olduğu çiçeklerden hediye etti. 


“HALKIN SESİ OLUYORSUNUZ”


Gazeteciliğin çok önemli bir kamu görevi olduğunu belirten Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Genel Sekreteri Şengül Civan, “Tüm şartlar altında doğru, tarafsız, gerçek ve ilkeli haber yaparak bizleri olaylar,  haberler hakkında aydınlatıyorsunuz. Aynı zamanda kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendirerek çok önemli bir kamu görevini yerine getiriyorsunuz. Gördüğünüz eksiklikleri ve yanlışları kaleme alarak, giderilmesini sağlıyor, halkın sesi oluyorsunuz. Sizin ve tüm basın mensuplarımızı 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevinizde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Haber / Buse SERİN