Kesintisiz hizmet Şarköy'de başlıyor 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı paylaşımda 23 Ekim Cuma günü saat 06.00 ile 24 Ekim Cumartesi günü 06.00 saatleri arasında Şarköy'de kesintisiz hizmet vereceklerini

GÜNDEM 22.10.2020 13:50:00 0
Kesintisiz hizmet Şarköy

“Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden ve hizmet aşkından alıyoruz” diyen Başkan Albayrak, “Çalışma azmimize yetersiz kalan mesai saatlerini ortadan kaldırıyor, 24 saatimizi şehrimize adıyoruz” dedi. 


“VATANDAŞLARIMIZI DİNLEYECEĞİZ”


Kesintisiz hizmeti Şarköy’de başlatacaklarını kaydeden Albayrak, “Tarihi ve kültürel dokusu, muhteşem doğasıyla yeşilin ve mavinin buluşma noktası, mavi bayraklı plajlarıyla tatilcilerin ve vatandaşlarımızın gözdesi, zeytin, kiraz ve üzüm üreticiliğiyle tarımsal anlamda doğanın bizlere sunduğu bereketli meyveleriyle meşhur, güzel Şarköy'ümüzde kesintisiz 24 saatlik mesaimizi gerçekleştireceğiz.  23 Ekim Cuma günü saat 06.00’da Şarköy ilçemizde başlayacağımız mesaimize, 24 Ekim Cumartesi günü 06.00'ya kadar kesintisiz 24 saatlik çalışma programımızla devam edeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin ve TESKİ’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyeceğiz. Belirlenecek tarihlerde 11 ilçemizde de sürdüreceğimiz çalışmalarımızda, tüm vatandaşlarımız kesintisiz 24 saat boyunca Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmet Binalarımızı ziyaret ederek talep ve önerilerini bizlerle paylaşabilirler” dedi. 

 

Haber / Yakup KARATEPE