Vali Yıldırım, Çerkezköylü öğrencileri ağırladı 

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne (TEKNOFEST) katılan Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Fahrettin Karaman ve Danışman Öğretmen Selçuk Özel ile birlikte Tek

GÜNDEM 22.10.2020 13:47:00 0
Vali Yıldırım, Çerkezköylü öğrencileri ağırladı 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım; bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını arttırmak amacıyla düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencilerini Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda ağırladı.


“BU VATANA ÇOK GÜZEL HİZMETLER VERECEKSİNİZ”


Vali Aziz Yıldırım, “Hepinize teşekkür ediyorum. Hem kendi güzel çalışmalarınızın karşılığını aldınız. Hem Tekirdağ’ımızın ismini TEKNOFEST’te duyurdunuz. Yeni arkadaşlar edindiniz, yeni teknolojiler gördünüz. Aklınıza yeni fikirler geldi, beyninizde yeni ışıklar parladı. İnşallah bir dahaki yıl daha da güzel projelerle katılırsınız. Okulunuz iyi bir okul, Ahmet Bey okulla ilgili herhangi bir eksik bırakmıyor sağ olsun. Sizleri çok destekliyor. Sizler, eğitim hayatınız bittikten sonra bu vatana millete çok güzel hizmetler vereceksiniz” ifadelerini kullandı. 

 


VALİ YILDIRIM, ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERDİ 


TÜBİTAK tarafından düzenlenen 1. Liseler Arası İnsansız Hava Aracı (İHA) proje yarışmasında, yarışma şartnamesinde belirtilen iki görev uçuşunu da başarıyla tamamlayıp Türkiye 4’üncüsü olan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi (Polaris Takımı) öğrencileri Berkay Özcan, Can Buğra Tezcan, İrem Dereli ve İremnur Yılmaz’ı Okul Müdürü Fahrettin Kahraman’ı, Danışman Öğretmen Selçuk Özel’i tebrik eden Vali Yıldırım, öğrencilere hediyeler verdi. Vali Yıldırım, TEKNOFEST 2020 kapsamında İnsansız Su Altı Sistemleri kategorisinde yarışarak Türkiye 13’üncüsü olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri Reyhan Kurt, Yiğit Can Başdaş, Eylül Leman Erdem, Gayenur Er, Tarık Sağlam, Anıl Başaran ve Sumru Subaşı’nı da tebrik ederek hediyelerini verdi.

Haber / Buse SERİN