Altyapının tamamlandığı yollar asfaltlanıyor

Edirne Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı arterlerde asfaltlama çalışmalarına başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "20 gün sürecek olan asfaltlama çalışmalar

GÜNDEM 22.10.2020 11:32:00 0
Altyapının tamamlandığı yollar asfaltlanıyor

Altyapı çalışmalarının bittiği mahallelerde başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Gürkan, Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa ve 1. Murat Mahallelerinde altyapı çalışması bitmiş bütün arterlerde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını belirtti. 


ASFALTLAMA 20 GÜN SÜRECEK


Altyapı çalışmalarının iş planına uygun olarak devam ettiğini söyleyen Gürkan, “Bugün itibariyle Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa ve 1. Murat Mahallesi’nde altyapı çalışması bitmiş olan bütün arterlerimizde asfaltlanmasına başladık. 20 gün sürecek bu asfaltlanma. 25 bin ton civarında asfalt malzemesi sereceğiz ve bugüne kadar çekmiş olduğumuz sıkıntılar, bu anlamda giderilmiş olacak. Daha dar kazı yaptığımız daha az hasar görmüş olan yollarımızda da yama çalışması ile kilit parke onarım çalışması devam ediyor” dedi. 


“KAZDIĞIMIZ HER SOKAK PLANLIDIR”


Ekim ayı sonunda Edirne’de kazılıp da kapatılmamış yol kalmayacağını söyleyen Gürkan “Bu kışı Edirne'liler rahat geçirecekler hiç merak etmesinler. Şu çok konuşuluyor; plansız, programsız diye. Bu işlerin plansız, programsız yapılması mümkün değil. Hepsi önceden planlandığı şekilde iş planına uygun bir biçimde yapılıyor. Mühendis ve teknik eleman olarak 60 kişi çalışıyor. O yüzden yaptığımız her iş, kazdığımız her sokak planlıdır” dedi.  


Haber / Yener AKBABA