252 aileye hediye paketleri verildi 

Keşan Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Hoş geldin bebek' projesiyle 252 aileye bebeklerin temel ihtiyaçlarının giderilmesi için hazırlanan hediye paketleri verildi. Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklam

GÜNDEM 21.10.2020 16:35:00 0
252 aileye hediye paketleri verildi 

Keşan Belediyesi, hazırladığı 'Hoş geldin bebek' projesi kapsamında doğum sonrası aile üzerindeki maddi yükü hafifletmek ve manevi destek sunmak için yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan hediyeleri ailelere teslim ediyor.


TEMEL İHTİYAÇ MALZEMELERİ YER ALIYOR


Keşan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bu güne kadar dünyaya gelen 122'si kız, 130'u erkek 252 bebeğin ailesine çeşitli hediyeler verildi. Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun yanı sıra, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personelleri ile gerçekleştiriliyor. Ailelere ziyaretlerde, dünyaya gözlerini yeni açan bebeğin birçok ihtiyacının olduğu bir sepet dolusu ürün hediye ediliyor. Aileler, en mutlu günlerinde kendilerini düşündüğü ve yalnız bırakmadığı için Keşan Belediyesi’ne teşekkürlerini sunuyor ve çok büyük mutluluk duyduklarını dile getiriyor. Bu örnek proje kapsamında hazırlanan hediye sepetinde, bebeğinin ihtiyacı olabilecek biberon, bebek sabunu, dijital ateş ölçer, tırnak makası, bebek şampuanı, emzik, bebek battaniyesi, mama önlüğü, çorap, mendil, eldiven, giysi, bebek takımı ve puf bebek patiği yer alıyor" denildi. Bebeği yeni dünyaya gelen ailelerin Keşan Belediyesi’ne başvuruda bulunmaları halinde hediyelerinin teslim edildiği kaydedildi.


Haber / Yakup KARATEPE