"180 yıllık birikimiyle ülkemizi temsil etmeye devam ediyor"

PTT Teşkilatının 180.kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, PTT'nin kurulduğu tarihten itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak, h

GÜNDEM 21.10.2020 12:28:00 0

İlk Posta Teşkilatı’nın Osmanlı Devleti’nin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu dile getiren Yıldırım, “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir bir şekilde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan marka değeri yüksek dev bir milli kuruluş haline gelmiştir” dedi. 


KORONAVİRÜS, ALDIĞIMIZ TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİLDİR


Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de internet üzerinden alışverişlerde artış yaşandığını, kargo sektörünün, bu artıştan oldukça etkilendiğini, kargo sektörü çalışanlarının, bu zor dönemde vatandaşlara fedakarca hizmet vermeye, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiğini söyleyen Yıldırım “Bizler de virüsün yayılımının azalması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye; koronavirüs tedbirlerine uymaya, maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim. Koronavirüs, aldığımız tedbirlerden güçlü değildir” dedi. Koronavirüs pandemisi sürecinde üstün görev anlayışı ile vatandaşlara hizmet veren tüm kargo çalışanlarına teşekkür eden Yıldırım, PTT’nin kuruluşunun 180. Yıldönümünü kutladı. 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU