Mesire alanlarında mıntıka temizliği yapıldı 

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mesire alanlarında mıntıka temizliği yaptı. Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Her türlü çöp ve atığın toplandığı al

GÜNDEM 20.10.2020 11:26:00 0
Mesire alanlarında mıntıka temizliği yapıldı 

Yaz mevsimin geride kalması ile birlikte son güzel havaları değerlendirmek isteyen vatandaşlar piknik alanlarına akın etti. Vatandaşların ardından ise istenmeyen görüntüler kaldı. 


TORBALAR DOLUSU ATIK VE ÇÖP TOPLANDI 


Piknik yapıp doğanın tadını çıkaran bazı vatandaşların, ürettikleri çöp ve atıkları alanlardan ayrılırken olduğu yerde bırakmaları nedeniyle kamusal alan olarak değerlendirilen piknik ve mesire alanları çöplüğe döndü. Mesire alanlarında mıntıka temizliği yapan Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, torbalar dolusu atık ve çöp topladı. 

 


“HER VATANDAŞIN SORUMLULUĞUDUR”


Konuyla ilgili Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Piknik ve mesire alanları gibi kamusal alanlar herkese aittir ve bu alanların korunmasının her vatandaşın sorumluluğudur. Giderek daralan ve tükenen doğal alanların bizlere gelecek nesillerin emaneti olduğunu unutmamalıyız. Çocuklarımızın da gelecek yıllarda bu alanları kullanabilmesi için daha dikkatli olunması gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ruşa ELMA