İkram Çeşmesi yeniden hizmet vermeye başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2015 yılında Çerkezköy Belediyesi tarafından hizmete sunulan İkram Çeşmesi'nden eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte 15 Ekim Perşembe g

GÜNDEM 13.10.2020 12:32:00 0
İkram Çeşmesi yeniden hizmet vermeye başlıyor

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için 15 Ekim Perşembe gününden itibaren sıcak çorba ikram edilmeye başlanacak.

 

“SICAK ÇORBANIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay “Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz İkram Çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Perşembe gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz. Her sabah farklı bir çorba ile hizmet verecek olan İkram Çeşmemizden çorba içecek olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

 

 

HER GÜN FARKLI ÇORBALAR AKACAK

 

Başkan Akay, “İkram çeşmesinde en geç 06:00’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız hafta içi her sabah 06:00 ile 09:00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek. Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitleri akacak. Her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan İkram Çeşmesi’nin hijyeni için gerekli özen ve bakım pandemi dönemi nedeni ile ayrıca gösterilecek” dedi.

 

Haber / Buse SERİN