Apartman ve site yöneticileriyle buluştu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, apartman ve site yöneticileriyle düzenlediği toplantılarını sürdürüyor. Toplantıların ikincisini Hürriyet Mahallesi'nde düzenleyen Başkan Sarıkurt, â?

GÜNDEM 13.10.2020 12:12:00 0
Apartman ve site yöneticileriyle buluştu

Toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile apartman ve site yöneticilerinin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan ve Kemaleddin Avcı da katıldı.

 

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

 

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan sunumun ardından konuşan Başkan Ahmet Sarıkurt, belediye tarafından yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi. Toplantıların devam edeceğini kaydeden Sarıkurt, sorunlar ve çözüm önerileri konusunda apartman ve site yöneticileri ile fikir alışverişinde bulundu.

 

 

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 

Gelen talepleri tek tek not alan Başkan Sarıkurt, “Gelen talepleri değerlendirerek çözüm üreteceğiz. Diğer kurumların sorumluluğunda bulunan talepleri ise ilgili kurumlara ileterek takipçisi olacağız” dedi. Çorlu’nun hızla büyüdüğünü, buna bağlı olarak birtakım sorunların da yaşandığını söyleyen Sarıkurt, “Sorunların üstesinden birlikte geleceğiz. Kentimizde yaşayan her vatandaşımız bizim için çok değerli. Muhtarlarımızın, sizlerin ve vatandaşlarımızın kıymetli görüşleri doğrultusunda şehrimizi birlikte yönetecek ve birlikte başaracağız. Çünkü bu şehir hepimizin ortak değeridir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE