"Hal hizmetlerini en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nde Sebze ve meyvelerin sağlıklı ve güvenli koşullarda depolanmasının ve ekonomik koşullarda piyasaya sürülmesinin

GÜNDEM 12.10.2020 16:04:00 0

 

 

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa’da geçtiğimiz haziran ayında hizmete sunulan Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde sebze ve meyvelerin sağlıklı koşullarda muhafaza edildiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sebze ve meyvelerin sağlıklı ve güvenli koşullarda depolanması ve ekonomik koşullarda piyasaya sürülmesi hem esnaflarımızın hem de vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. Hal hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“5 ANA BİNADAN OLUŞUYOR”

 

Üreticiler, esnaflar ve vatandaşlar arasında köprü olan tesiste, çağın son teknolojisinin kullanıldığını belirten yetkililer “Üretim yerlerinden nakil vasıtaları aracılığıyla Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Haline getirilen ürünler uygun koşullarda depolandıktan sonra manavlar, marketler ve pazar yerlerinde tüketicilerle buluşuyor. 5 ana binadan oluşan Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali, 2 bin 486 metrekarelik bir alanda kuruldu. Tekirdağ halkına modern ve kaliteli bir hizmet veren Sebze ve Meyve Hali içerisinde hal binası, idari bina, sandık deposu binası, kantar güvenlik binası ve otopark alanı bulunuyor” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA