"Temizlik kirletmemekle başlar"

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin "Temizlik Kirletmemekle Başlar" sloganı ile günlük temizlik ve çöp toplama çalışmalarınÄ?

GÜNDEM 8.10.2020 13:36:00 0

Başkan Kesimoğlu, “Kent genelinde çöp toplama çalışmalarını düzenli olarak sürdüren ekipler, cadde ve sokaklarda ayrıca detaylı temizlik yapıyor. Şehrin her noktasının titizlikle temizlendiği çalışmalar kapsamında, 12 kişilik genel temizlik ekibinin yanı sıra kamyon, kepçe, süpürge ve hijyen araçları hazır bulunuyor” dedi.

 

 

“KIRKLARELİ’MİZİN HER NOKTASINA DOKUNUYORUZ”

 

Kentin daha temiz olması için ekiplerin aralıksız çalıştığını ifade eden Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, “Cadde cadde – sokak sokak ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Kırklareli’mizin her noktasına dokunuyoruz. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve temiz yaşam alanı sunmak istiyoruz.  Rutin çalışmalarımız dışında “Temizlik kirletmemekle başlar” sloganı ile yaptığımız bu çalışmalara da önem veriyoruz. Kapsamlı ekibimiz ve detaylı temizlik araçlarımız ile çevre temizliği konusunda çalışmalarımızı bütün mahallelerimizde sürdüreceğiz. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız yaşadıkları bölgeleri temiz tutmaları. Örneğin, çöplerini konteyner yanına değil de konteynerin içine atmaları. Ellerinde ki çöpleri yerlere atmamaları. Bu kenti hep birlikte el ele temiz tutmalıyız. Sloganımızda da ifade ettiğimiz gibi “Temizlik Kirletmemekle Başlar " ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE