Albayrak: Güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan ve parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların 11 ilçede eş zamanlı olarak sürdürüldüğünü kaydeden Bü

GÜNDEM 5.10.2020 11:58:00 0
Albayrak: Güzel Tekirdağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin parklarda, meydanlarda, refüjlerde ve mesire yerlerinde çimleri biçtiğini, yeşil alanları yaban otlarından arındırdığını kaydeden Başkan Albayrak, “Çöpler toplanıyor, bozulan kaldırımlar tamir ediliyor, şehir mobilyaları onarılıyor ve süs havuzları bakımdan geçiriliyor” dedi. 

 

 

AĞAÇLAR BUDANMAYA BAŞLANDI 

 

Albayrak, sonbaharın gelişiyle birlikte Büyükşehir ekipleri tarafından ağaçların da budanmaya başlandığını kaydederek, “Ayrıca parklar ve yeşil alanlarda ağaç varlığını arttırmak amacıyla fidan dikiliyor. Öte yandan kaldırımlar üzerinde bulunan ağaçların daha sağlıklı bir şekilde gelişebilmelerine imkân sağlamak amacıyla etrafları ızgaralı kaldırım taşlarıyla çevriliyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz salgın tedbirleri kapsamında tüm yeşil alanlarda ve sosyal yaşam alanlarında düzenli olarak dezenfeksiyon işlemi uyguluyor. Yürütülen çalışmalar sonucunda parklar, refüjler ve mesire yerleri yılın her döneminde temiz ve bakımlı kalıyor” dedi. 

 

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

 

“Halkımızın rahat nefes aldığı, sosyalleştiği ve sevdikleriyle birlikte vakit geçirdiği parklarımız ve yeşil alanlarımızda çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz” diyen Kadir Albayrak, “Vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarken güzel Tekirdağ'ımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA