Belge yenileme denetimi başarıyla tamamlandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) gerçekleştirdiği Online tetkikler sunucunda; ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesini devam ettirmeye hak kazandı.

GÜNDEM 30.09.2020 12:56:00 0
Belge yenileme denetimi başarıyla tamamlandı

 

Ali İhsan Başaran, Kürşat Ünal ve Erkan Dişli tarafından gerçekleştirilen online tetkik 2 gün sürerken tetkikçiler tarafından sunulan raporda herhangi bir majör olumsuzluğa rastlanmadığı ifade edildi. 

 

DENETLEME YAPILDI

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, denetim sonucu hakkında yaptığı açıklamada “Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından online olarak Odamız bünyesinde yürütülen faaliyetlerin kalitesi, güvenliği ve uygunluğuna ilişkin olarak, denetleme yapılmıştır” dedi. 

 

“ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Çorlu TSO’da verilen hizmetlerin; yasalara uygunluğu, müşteri memnuniyeti esas alınarak yürütüldüğü, fiziksel ve elektronik ortamda güvenli bir şekilde sunulduğunun, TSE tarafından yapılan bu denetleme sonucu onaylandığını kaydeden Volkan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte Çorlu, bölge ve ülke için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Haber / Ruşa ELMA