Trakya Belediyeler Birliği Meclisi Ergene'de toplandı

Trakya Belediyeler Birliği Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Ergene Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir A

GÜNDEM 30.09.2020 12:50:00 0
Trakya Belediyeler Birliği Meclisi Ergene

Ergene Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda birliğin 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programı ile 2021 yılı ve izleyen iki yılın bütçeleri okunarak meclisin onayına sunuldu. Trakya Belediyeler Birliği Plan-Bütçe Komisyon Raporunun okunarak meclisin onayına sunulmasının ardından Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu tarafından hazırlanan Trakya Belediyeler Birliği “Makro Plan Gelişimi Süreci” sunumu paylaşıldı. 

 

 

“ÇITAYI YÜKSELTTİK”

 

Trakya Belediyeler Birliği tarafından üye belediyelerin ve bölgenin, gelişiminin ve tanınırlığının daha da artırılmasına açısından gerçekleştirilmesi planlanan “Liderler Buluşması, Kalite Zirvesi, Online Eğitim Çalışmaları, Kültürel Etkinlik Faaliyetleri ve Ulusal ve Uluslararası İşbirlikleri ve Koordinasyon Çalışmaları” konularıyla ilgili yapılan sunumun ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak, yeni dönemde Trakya Belediyeler Birliği ve üye belediyeler olarak çıtayı yükselttiklerini belirterek “Çalışmalarımızı çok kısa zamanda etkin hale getirerek, belediyelerimiz ve personelimizin kazanımları açısından çok önemli etkinliklere imza attık. Bu süreçte sizlerin de desteği oldu. Tüm başkanlarıma, üyelerimize ve personelimize katkıları için teşekkür ediyorum” dedi. 

 

MEMNUNİYET DUYDUĞUNU İFADE ETTİ

 

Birlik üyeliğine yeni katılan Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut da Trakya Belediyeler Birliği ailesine katılmaktan büyük memnuniyeti duyduğunu ifade etti. Birlik Üyesi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’in, birliğin son dönemdeki faaliyetleri ve planlanan çalışmalarla ilgili fikirlerini iletmesinin ardından toplantı sona erdi. 

Haber / Yener AKBABA