Muhtarlar yerel yönetimlerin önemli bir ayağını oluşturuyor

Muhtarlarla toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün de Saray ve Muratlı'da mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının yerel yönetimlerin

GÜNDEM 28.09.2020 17:49:00 0
Muhtarlar yerel yönetimlerin önemli bir ayağını oluşturuyor

 

Mahalle muhtarları toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, haftanın ilk iş gününde Saray ve Muratlı’daki mahalle muhtarları ile toplantı yaptı. 

 

MUHTARLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

 

İlk olarak Saray’a bağlı Beyazköy Mahalle Muhtarı Mehmet Özer, Büyükyoncalı Mahalle Muhtarı Avni Terzi, Çayla Mahalle Muhtarı Özcan Masum, Demirler Mahalle Muhtarı Ünal Engin, Edirköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ege, Göçerler Mahalle Muhtarı Mehmet Ergene, Kadıköy Mahalle Muhtarı Recep Tunç, Kavacık Mahalle Muhtarı Recep Bayraktar, Kurtdere Mahalle Muhtarı Ahmet Yeni, Sinanlı Mahalle Muhtarı Ali Aydın, Sofular Mahalle Muhtarı Ayberk İneli ve Yuvalı Mahalle Muhtarı Ali Malkoç ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin mahallelerde yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verirken, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi. Toplantıda Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri de hazır bulundu. 

 

MURATLI’DA MUHTARLARLA BULUŞTU

 

Saray’daki toplantının ardından Muratlı’ya geçen Başkan Albayrak, burada da Fatih Mahalle Muhtarı Orhan Bozkurt, İstiklal - Kurupınar Mahalle Muhtarı Adem Turnacı, Kazım Dirik - Turan Mahallesi Muhtarı Hasan Yüce, Ballıhoca Mahalle Muhtarı Ömer Sağıroğlu ve Muradiye Mahalle Muhtarı Ferdi Şengün ile toplantıda bir araya geldi. 

 

YEREL YÖNETİMLERİN ÖNEMLİ BİR AYAĞI

 

Muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, mahalle muhtarlarının yerel yönetimlerin önemli bir ayağını oluşturduğunu belirtti. Muhtarlardan aldıkları öneri ve taleplerin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Albayrak, “Bizler de bu talepler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendiriyoruz" dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ