Parklarda bakım ve onarım yapılıyor

Ergene Belediyesi ekipleri parklarda bir yandan koronavirüsle mücadele kapsamında dezenfekte çalışmaları gerçekleştirirken bir yandan zarar gören bank ve oyun grubu ile spor aletleri onarılıyor.

GÜNDEM 24.09.2020 18:01:00 0
Parklarda bakım ve onarım yapılıyor

Pandemi dönemi nedeniyle bir süre kapalı kalan ancak normalleşme sürecinde halkın kullanımına açılan parklarda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra detaylı temizlik, tamirat, budama, çiçeklendirme ve dezenfekte işlemlerinin yapıldığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene halkının kullanımında bulunan ve ilçenin çeşitli mahallelerinde yer alan 70’den fazla parkta ve bunların yanı sıra ilçedeki yeşil alanlarda bakım, onarım ve dezenfekte çalışmaları yaptık” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan park ve bahçeler ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda parklardaki bankları, oyun gruplarını ve oyun alanlarını kontrol ettiğini kaydeden Yüksel “Zarar görmüş olan bank ve oyun grubu ile spor aleti varsa onarımını yapıyor, gerekiyorsa yenisi ile değiştiriyor. Çalışmalar kapsamında park ve yeşil alanların ışıklandırma sistemleri de kontrol ediliyor. İlçedeki tüm parklar düzenli aralıklarla detaylı olarak temizlenip dezenfekte edilerek, halkımızın kullanımına sunuluyor” dedi. Yüksel, çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE