MHP'de Yücel güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi Pazar günü saat 12.00'da Süleymanpaşa'da bulunan İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Mevcut başk

SİYASET 22.09.2020 17:43:00 0
MHP

Tekirdağ’da 13 Ağustos’ta başlattığı ilçe kongrelerini 29 Ağustos’ta tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi, İl Kongresini ise 20 Eylül Pazar gün gerçekleştirdi. 

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Saat 12.00’da İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu seçilirken, divan üyeliklerine de MHP MYK üyesi Çığır Doğu Zorlu, Koray Önsel ve Lale Güzel seçildi.

 

YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Protokol konuşmalarının ardından faaliyet raporu ve mali rapor okunarak ibra edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Mevcut Başkan İlker Yücel’in tek listesi ile gidilen seçimlerde İlker Yücel güven tazeleyerek yeniden il başkanlığına seçildi.

 

YENİ YÖNETİM

 

İlker Yücel başkanlığındaki yeni yönetimde Ali İnan, Ali Rıza Kuş, Bülent Üstün, Elber Alper Kısıkçılar, Engin Ergin, Ferhat Çakır, Gökhan Civan, Hüseyin Türe, İbrahim Gülçiftçi, İlyas Meral, Kaan Koman, Kenan Albayrak, Mehmet Çeşmeliler, Mehmet Teoman Öksüz, Metin Yerbasan, Muammer Varol, Murat Turna, Salih Tiryaki, Salih Torlak, Serkan Günden, Sinan Mert, Süleyman Feti Şirin, Yaşar Öztürk ve Yaşar Üretürk yer aldı.

 

İLÇE BAŞKANLARI ÜST KURUL DELEGESİ

 

Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine Yasin Sürücü, Erol Bakçe, Fuat Tuna, Gürol Yıldırım, Hayrettin Uzun, Osman Yaman ve Şenol Tuğcu seçilirken, üst kurul delegeliğine de İlker Yücel, Hüseyin Üretürk, Ahmet Aydeniz, İlhan Ermeydan, Bünyamin Bitgen, İbrahim Zilbastı, Hüseyin Tufan, Yusuf Duman, Gökhan Yıldız, Çağlar Bütün ve Koray Önsel seçildi. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ile Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün de üst kurul delegeleri arasında yer aldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU