Ulaş Halk Bahçesi Projesi'nde çalışmalar başladı

Ergene Belediyesi tarafından Ulaş Mahallesi'ne kazandırılacak olan Ulaş Halk Bahçesi Projesi'nin yapım çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ulaş Halk Bahçesi proj

GÜNDEM 17.09.2020 14:55:00 0
Ulaş Halk Bahçesi Projesi

 

 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ulaş Mahallemizde bulunan Çınar 4. 5. ve 6. Sokaklar arasında kalan bin 150 metrekare park alanında Ulaş Halk Bahçesi Projemiz başladı. Ekiplerimiz öncelikle güvenliğin sağlanabilmesi için 140 metre uzunluğunda perde duvar yapacaklar ve üzerine panel çit monte edecekler.  Yıl sonuna kadar çalışmalarımızı tamamlayıp bu güzel parkımızı Ulaş Mahallemizde bulunan halkımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

 

“HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ”

 

Yüksel, “Hangi mahallelere neler taahhüt ettiysek bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ulaş Halk Bahçesi Projesi bin 137 metrekare alana sahip olacak. Projenin içinde 555 metrekare yeşil alan, 300 metrekare sert zemini, 220 metrekare oyun alanı, büfe, çay ocağı, 2 adet tuvalet, 8 adet kamelya, 6 adet oturma bankı, çöp kovaları, uçak model oyun gurubu, 3 adet 2’li salıncak, 2 tahterevalli, helikopter ve araba model zıpzıp ve 7 adet spor aleti, 5 farklı türde toplam 65 ağaç 600 adet çalı gurubu, otomatik sulama sistemi, güvenliğin sağlanabilmesi için alan sınırları panel çit ile çevrilecek, 3 adet çift projektörlü aydınlatma ve alan içerisinde kamera sistemi olacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE