"Muhtarlarımızla dirsek teması içinde çalışmayı sürdüreceğiz"

Muratlı'da mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Albayrak, "Mahalle muhtarlarımÄ?

GÜNDEM 15.09.2020 13:09:00 0

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırım ve projeleri incelemek ve vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinlemek için Muratlı’yı ziyaret etti. 

 

 MUHTARLARA ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

 

Muratlı Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu, Aydınköy Mahalle Muhtarı Gönül Çoban, Kırkkepenekli Mahalle Muhtarı Murat Olcar, İnanlı Mahalle Muhtarı Şerif Şimşek, Balabanlı Mahalle Muhtarı Basri Eşit ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sıkıntılarını da dinledi. Muratlı mahalle muhtarları ile yapılan görüşmede Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanları da yer aldı.

 

“ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİK”

 

Kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Muratlı'da kırsal mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları değerlendirmek üzere mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Mahalle muhtarlarımız bizim için yerel yönetimler içinde önemli bir yere sahip. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla dirsek teması içinde çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Haber  / Buse SERİN