Başkan Akay: Doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz 

Her yıl 16-22 Eylül tarihlerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi, Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) organize etti. Tüm Çerkezköylüleri Doğa Yürüyü?

GÜNDEM 14.09.2020 14:21:00 0
Başkan Akay: Doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz 

Çerkezköy Belediyesi tarafından 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek.

 

DERMANSU’DA BAŞLAYACAK 

 

Yürüyüş hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü düzenleyecek. İstanbul’un Çatalca ilçesine bağlı Binkılıç Mahallesi’nde bulunan Dermansu’da başlayacak olan doğa yürüyüşü 6 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından yine Binkılıç Mahallesi’ne yakın bir noktada sona erecek. Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu Üyeleri de katılacak. Etkinlik için araçlar saat 09:00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlar 14–18 Eylül tarihleri arasında kimlik fotokopileri ile Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına müracaat edebilir” dedi. 

 

“SPORU ÖZENDİRİYORUZ”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay da, tüm Çerkezköylüleri tertemiz havada spor yapmaya davet ederek, “Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenliyoruz. Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi. 

 

Haber / Buse SERİN