"Yeni yaşam alanımız olacak"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Meclis Kararıyla Edirne Belediyesi tarafından Enez'e yaptırılan 7 bin 500 metrekarelik parkı yakından inceledi. Enez Belediye Başkanı Özkan Güvenç, "Par

GÜNDEM 10.09.2020 16:21:00 0

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a; Enez Belediye Başkanı Özkan Güvenç, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve CHP Enez İlçe Başkanı Vedat Avcu da eşlik etti.  

 

“KEYİFLİ VAKİT GEÇİREBİLECEKLER” 

 

7 bin 500 metrekarelik parkın Enez’e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Recep Gürkan, imkanlar dahilinde ilçe belediyelere desteklerinin süreceğini söyledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Belediye Meclisi üyelerine teşekkür eden Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç de, parkın çok kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın destekleriyle yapımına başlanan parkın Enez’in yeni yaşam alanı olacağını belirten Başkan Güvenç, “Parkı çok kısa bir süre içerisinde Enez Halkı’nın kullanımına sunacağız. Parkımız göl manzarasıyla vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, nefes alabileceği yeni yaşam alanımız olacak” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yakup KARATEPE