Çetin: Geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz

TESKİ tarafından alt yapı çalışmalarının başladığı Erbay Caddesi ile Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kapaklı'nın muhtelif noktalarında devam eden çalı?

GÜNDEM 7.09.2020 19:42:00 0
Çetin: Geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz

 

 

Başkan Çetin, incelemelerine Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi’nde başladı. TESKİ tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi alan Çetin, “Olmazsa olmazımız ‘’alt yapı’’ sorunlarımızın çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Erbay Caddesi’nde yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmalar başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e teşekkür ediyorum. Günü kurtarma amaçlı değil gelecek vizyonunu içine alan güçlü alt yapı ile geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz” dedi.

 

“HAZAN SOKAK’TA BETON YOL YAPIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI”

 

Daha sonra Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kapaklı’nın muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları inceleyen Çetin, “Yaşar Doğu Caddemizde yağmur suyu hattı yapımı ve Yeni Cami Caddemizde kaldırım bakım ve onarımı çalışmalarımız devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Hazan Sokak’ta beton yol yapım çalışmamız tamamlandı. Hayırsever Ender Koçak tarafından ilçemize kazandırılan Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun çevresinde de yol düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Yine İsmetpaşa ve İnönü Mahallelerimiz arasında kalan derede kato çalışması gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.  Son olarak Pınar Bulvarı’nda süren çalışmaları inceleyen Çetin, “İlçemizin cazibe merkezi olacak, bir yaşam alanına dönüştüreceğimiz Pınar Bulvarımızda devam çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldım. Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ