Albayrak, Ergene ve Çorlu'da toplantılar yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ve Çorlu'da ziyaret ve incelemelerde bulundu. Devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projelerle ilgili toplantılar yapan Başkan Albayrak, program

GÜNDEM 1.09.2020 15:32:00 0
Albayrak, Ergene ve Çorlu


 

 

İlk olarak Ergene’yi ziyaret eden Albayrak, vatandaşlarla görüşerek talep ve önerileri dinledi. Başkan Albayrak, daha sonra Ergene TESKİ Şube Müdürlüğü’nün ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Şube Müdürü Hidayet Filiz'den brifing aldı. Toplantıda, Ergene’de devam eden ve planlanan altyapı yatırımlarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

 

 

ERGENE’NİN ÜSTYAPI YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Ergene’nin yol ağlarında devam eden üstyapı yatırımları ile ilgili de bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, bugüne kadar ilçede gerçekleştirilen yol çalışmaları ve bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Toplantıda ayrıca Fen İşleri Dairesi'nin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i de makamında ziyaret eden Albayrak, ilçede hayata geçirilen projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi'nin Ergene için koordineli bir şekilde hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Albayrak da, misafirperverliği için Yüksel'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu'nu ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuh Nuhoğlu, Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Albayrak da misafirperverliği için Nuhoğlu'na teşekkür etti.

 

ÇORLU’DA ULAŞIM PROJELERİ DEĞERLENDİRİLDİ

 

Ergene’deki ziyaretlerin ardından Çorlu’ya geçen Başkan Albayrak, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş'ı ve yönetim kurulu üyelerini Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral'la birlikte ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan ulaşım projelerini değerlendirdi. S.S. Çorlu Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca'yı da makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, ilçedeki çalışmalarla ilgili sohbet edip görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra öğle yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile bir araya gelen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin ilçede devam eden ve planlanan hizmet ile yatırımlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, önceki dönem Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş da yer aldı. Çorlu ziyareti kapsamında Çorlu Çarşı Platformu Başkanı Cem Mustafa Erdurur ve çarşı esnafı ile de görüşen Başkan Kadir Albayrak, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Esnafın talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

 

Haber / Yener AKBABA