İhaleler canlı yayınlanacak

Lüleburgaz Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda ihaleler canlı yayınlanmaya başlıyor. Teknik altyapının hazırlanmasıyla birlikte 1 Eylül'de gerçekleşecek ilk ihale Lüleburgaz Belediyesi

GÜNDEM 31.08.2020 17:37:00 0
İhaleler canlı yayınlanacak

 

 

Lüleburgaz Belediyesi 1 Eylül Salı günü itibariyle ihaleleri canlı yayınlamaya başlayacak. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, ihalelerin canlı yayınlanacağını 2019’daki seçim beyannamesinde belirtmiş, son olarak da Haziran ayındaki meclis toplantısında duyurmuştu. Lüleburgaz Belediyesi’nin resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak ihaleleri vatandaşlar izleyebilecek.

 

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTTTUK”

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu kararı almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Belediyemizde şeffaf bir yönetim anlayışla ilk olarak mal varlığımı duyurmuştum. Ardından gerekli teknik altyapıyı oluşturduktan sonra belediye meclis toplantılarımızı canlı yayınlamaya başladık. Şimdi sıra ihalelerin canlı yayınlanmasına geldi. Bundan böyle mal ve hizmet alım ihalelerini sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayacağımız sözünü vermiştik. Bu sözü yerine getirdiğim için çok mutluyum. Vatandaşlarımız 1 Eylül’den itibaren gerçekleşen bütün ihalelerimizi Youtube hesabımızdan izleyebilir” ifadelerini kullandı. Lüleburgaz Belediye Başkanlığı makamının halkın olduğunu kaydeden Gerenli, “Ben Lüleburgaz’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın temsilcisiyim. Bizler halkın hizmetkarıyız. Onlara hizmet etmek için varız. Bu nedenle yapmamız gereken işi, halka hizmet etme görevini kimseyi ötekileştirmeden, görev sürem boyunca şeffaf, adil, hesap verebilir bir şekilde devam ettireceğim” dedi.

 

İLK İHALE TURKUAZ SALON’DA GERÇEKLEŞECEK

 

1 Eylül tarihinde ilk kez canlı olarak yayınlanacak ihalelerin ilki saat 10.00’da Turkuaz Salon’da gerçekleşecek. Öte yandan ilk hafta canlı yayınlanacak ihaleler 3 ve 4 Eylül tarihlerinde de Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanmaya devam edecek.

 

Haber / Ruşa ELMA