Zafer TIR'ı 30 Ağustos coşkusuna ortak oldu

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde zaferle taçlandırılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98'inci yıl dönümünde Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan Zafer TIR'Ä

GÜNDEM 31.08.2020 17:31:00 0
Zafer TIR

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulduğu büyük ve meşakkatli zorlu yolda kazanılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı coşkusu için Çerkezköy Belediyesi tarafından Zafer TIR’ı hazırlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TIR ile mahalle ve sokakları gezerek, Çerkezköylülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

 

 

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, TIR’ı ile Çerkezköy turuna başlamadan önce Vatan Size Minnettardır Anıtı önünden Çerkezköylülere seslendi. Çerkezköylüleri 30 Ağustos coşkusuna ortak olmaları için balkon ve pencerelere davet eden Başkan Akay, “Bu yıl milli bayramlarımızı pandemi dolayısıyla meydanlarda kutlayamıyoruz. Bugün zaferimizin 98’inci yıl dönümü. Balkonlarınızda bize eşlik ederek katılmanızı istiyoruz. İnşallah pandemi dönemini atlatacağız ve önümüzdeki senelerden itibaren aynı coşkuyla aynı heyecanla yine bu zaferimizi kutlayacağız. Ben bir kez daha zaferimizin 98’inci yılının büyük Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Bugün Çerkezköy caddelerinde, sokaklarında zafer coşkusunu tüm hemşehrilerimizle paylaşmak üzere Zafer TIR’ımızla yola çıkacağız. Bu şehitlik meydanında, bu topraklar için şehit olan tüm Mehmetçiklerimizi, güvenlik güçlerimizi, askerlerimizi, ülkemizin birliği beraberliği için mücadele eden başta memleketimizin kurucusu kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. İnşallah yeniden meydanlarda olacak, meydanlarda buluşacak ve zafer coşkusunu, Cumhuriyet coşkusunu, 19 Mayıs coşkusunu yine hep birlikte meydanlarda paylaşacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Akay, daha sonra Zafer TIR’ına binerek Çerkezköy mahalle ve sokaklarını dolaştı. Akay, tüm Çerkezköylülerin Zafer Bayramı’nı kutlarken, 100’üncü yıl marşı eşliğinde gezen Zafer TIR’ı ile coşkuya ortak olan vatandaşlar, elerlide bayraklarla balkon ve pencereleri doldurdu.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ