Vatandaşlara aşure dağıtıldı

Kapaklı Belediyesi, Hicri Muharrem Ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında 10 bin kişilik aşure dağıttı. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik

GÜNDEM 31.08.2020 08:14:00 0
Vatandaşlara aşure dağıtıldı

 

 

Kapaklı Belediye Meydanı’nda kurulan çadırda;  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ve belediye meclis üyeleri vatandaşlara aşure ikram etti.

 

“KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

 

Muharrem ayının bütün insanlığın anlaması ve içselleştirmesi gereken bir ay kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza belediye meclis üyelerimizle birlikte ilçemizin çeşitli noktalarında toplam 10 bin kişilik aşure ikramında bulunduk. Tüm hemşehrilerimin hicri yılbaşını hem de Muharrem ayını tebrik ediyorum. Paylaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşlik bağlarının güçlendiği bu ayda tüm dünyada barışın, huzurun ve sevginin hakim olmasını Rabbimden niyaz ediyor, tuttuğumuz Muharrem oruçlarının kabul olmasını diliyorum. Kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ