Yüksel: Bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık

Muharrem Ayı'nın gelişi ile birlikte Köprübaşı Mevkii'nde bulunan alışveriş merkezinin önünde vatandaşlara aşure ikram eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Sü

GÜNDEM 28.08.2020 15:52:00 0
Yüksel: Bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Perşembe Pazarı karşısında kurulan stantta vatandaşların Muharrem Ayı’nı tebrik ederken, Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan ve hijyenik kaplarda sunulan aşurelerden de ikram etti. Yüksel’e aşure ikramında Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin de eşlik etti. 

 

 

“ÜLKEMİZE VE İSLAM ALEMİNE BOLLUK BEREKET GETİRSİN”

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Mübarek Muharrem ayının gelişi münasebetiyle, Süleymanpaşalı hemşehrilerimizle, birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşuremizi paylaştık. Aşevimizde kendi imkanlarımızla ürettiğimiz aşurelerimize kıymetli hemşehrilerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyor, Muharrem Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve tüm İslam dünyasına bolluk, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Sezayi Çetin de etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadı, kendisine de teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Ruşa ELMA