Vali Bilgin, ziyaret ve incelemelerde bulundu 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli il merkezinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ziyaretlerine Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'ni gezerek başlayan Vali Yıldırım, spor tesisi ziyareti sonrası İçişleri Bakan?

GÜNDEM 28.08.2020 15:45:00 0
Vali Bilgin, ziyaret ve incelemelerde bulundu 

 

Vali Bilgin daha sonra Kırklareli Merkez Bademlik Mahallesi’nde 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu’nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

 

 

SAĞLIK YATIRIMLARININ ÖNEMİ DAHA İYİ ANLAŞILDI 

 

Ülkemizde ve Kırklareli’nde yapımına öncelik verilen sağlık yatırımlarının öneminin pandemi sürecinde daha iyi anlaşıldığını belirten Vali Bilgin, “Devlet olarak sağlık, eğitim, ulaşım başta olmak üzere her alanda yatırımlarımız devam edecek. Pandemi sürecinde görevlerini büyük bir özveri ile cefakârca yerine getiren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

CAMİLERİ ZİYARET ETTİ 

 

Vali BİLGİN, Bademlik ASM ve Aşı Deposu ziyareti sonrası Bademlik Mahalle Cami, Gazievleri Cami ile İstasyon Mahallesi’nde yapımı devam eden Ulu Camii’ni gezerek incelemelerde bulundu. Camilerde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Vali Bilgin, camilerde bulunan vatandaşlara maske dağıtımında bulundu. Vali Bilgin, pandemi boyunca yetkililer tarafından belirlenen kurallara maske, sosyal mesafe ve hijyen başta olmak üzere her alanda uyulmasının önemini belirterek camide kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti. Ziyaretleri kapsamında son olarak Kırklareli’nde yayın yapan BEA TV Stüdyoları’nı ziyaret eden Vali Bilgin, yayın çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

 

Haber / Yener AKBABA