Bütün, mazbatasını aldı 

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığının 3'üncü Olağan Kongresinde Kapaklı İlçe Başkanlığına seçilen Çağlar Bütün, yönet

GÜNDEM 28.08.2020 15:37:00 0
Bütün, mazbatasını aldı 

11 Kasım 2019’da Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı’na atanan Çağlar Bütün, geçtiğimiz Pazar günü yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığının 3’üncü Olağan Kongresinde tek aday olarak girdiği seçimde tekrar ilçe başkanı seçilmişti. Bütün, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Adliyesi’ne gelerek mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.  

“KAPAKLI’NIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLMAYA DEVAM EDECEK”

Mazbatasını aldıktan sonra Çerkezköy Adliyesi önünde açıklama yapan Çağlar Bütün, "Ağustos ayı Türk Milleti için zaferi temsil eder. Kongremizi böyle zaferlerle dolu bir ay da yapıp büyük teveccüh ile kongreden çıkmak bizi onurlandırmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi “Kapaklı’nın Birleştirici Gücü” olmuş ve olmaya devam edecektir. Kongre sürecinde emeği geçen tüm İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine ve Delegelerimize tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN